Gottsundaområdet

Gottsunda centrum

Var med och utveckla framtidens Gottsunda och Valsätra

Gottsundaområdet som består av Gottsunda och Valsätra växte fram under 60- och 70-talen. Tiden går och behoven förändras. Nu utvecklar vi området för nya tider!

När Uppsala växer så att det knakar behöver vi tänka stort och Gottsunda är ett av våra fokusområden. En möjlig stadsnod, med goda förbindelser, blomstrande handel, kultur, service, sport och friluftsliv – mitt i Uppsalas expansiva Södra staden.

Aktuellt

 • Sammanställning från dialog 3 december

  Den 3 december förra året bjöd vi in boende i Gottsundaområdet till en dialog på Kulturpunkten. Runt 150 personer passade på att diskutera utvecklingen i området och träffa ansvariga politiker och tjänstepersoner. ...
  27 januari 2017
 • Välkommen på dialog 3 december

  Politiker och tjänstepersoner från kommunen kommer att finnas på dialogen för att diskutera, lyssna på dina åsikter och visa upp det pågående arbetet med planprogrammet.
  14 november 2016
 • Gottsundadagen 2016

  Tjänstepersoner finns på plats under hela Gottsundadagen 12/11 för att visa upp arbetet med planprogrammet och hur långt vi har kommit.
  3 november 2016
 • Medborgardialog i Kulturpunkten

  Den 26 maj bjöd Uppsala kommun in boende i Gottsundaområdet till en medborgardialog i Kulturpunkten i Gottsunda Centrum. Drygt 200 Gottsundabor deltog på dialogen som var upplagd som ett ”öppet hus” med ...
  1 juli 2016
Fler nyheter