Anbudstävling Östra Fyrislund

16 oktober startar anbudstävlingen om Östra Fyrislund. Fram till 28 februari 2020 finns möjlighet att lämna anbud på sammanlagt fem tomter.

De flesta tomterna i Östra Fyrislund är redan sålda och på flera tomter har spaden satts i marken. På området planeras en variation av verksamheter med tillverkning av allt från bröd till högteknologisk utrustning, service och logistiktjänster. Området beräknas skapa upp till 3500 arbetstillfällen och omfattar 700 000 kvadratmeter.

Redan från början beslutades att två av tomterna med bäst läge ska sparas för att säljas i ett anbudsförfarande. Senare beslutades att även centrumtomterna ska ingå i anbudsförfarandet. Tävlingen öppnar 16 oktober 2019.

Anbudsinbjudan innefattar fem fastigheter inom Östra Fyrislund. De omfattas av detaljplan för Östra Fyrislund del 2 som vann laga kraft i juli 2013. Tre av fastigheterna har bestämmelsen Centrum (C) och två har bestämmelsen Industri, Kontor och Handel (JKH). 

Underlag för markanvisningstävlingen

I inbjudan till att lämna anbud på verksamhetsfastigheter i Östra Fyrislund kan du läsa allt du behöver veta om tävlingen.
Läs och ladda ned inbjudan (PDF, 257 KB) 

Här hittar du underlag som kan vara till hjälp för att lämna in anbud

 

Kontakt

Du är självklart välkommen att kontakta oss för frågor, du kan göra det via denna sida

Uppdaterad: