Detaljplan för Östra Sala backe, etapp 3b

Detaljplanen var ute på samråd under perioden 12 januari t.o.m. 23 februari 2021.

Planområdet är beläget mellan Sala backe, Gränby Centrum och Vaksala Prästgårdsgärde, cirka 2 kilometer öster om Uppsalas stadskärna.

Planen syftar till att möjliggöra en fortsatt stadsutveckling i Östra Sala backe, längts norrut inom programområdet där Fyrislundsgatan möter Vaksalagatan.

Planhandlingar

Utredningar

Digitalt informationsmöte

Datum och tid: Onsdag 3 februari, 18.00
Plats: Mötet kommer att hållas digitalt. När det är dags för mötet ansluter du via länken som kommer att publiceras här samma dag som mötet hålls. Det kommer även att finnas länk till mötet på ostrasalabacke.uppsala.se 

Digitalt informationsmöte - så ansluter du

För att minska risken för smittspridning av covid-19 bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte där vi presenterar förslaget och du har möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter via en chatt.

Anslut via dator i första hand

Det bästa och enklaste är att delta i mötet via dator med internetanslutning. Då har du bäst förutsättningar att ställa frågor eller ge kommentarer under mötet. Det går att delta via telefon eller surfplatta med internetuppkoppling också, men det kräver att du laddar ner Teams-appen. Instruktioner till hur du gör det får du när du klickar på länken nedan. Det är inte säkert att alla funktioner i mötet är tillgängliga via telefon eller surfplatta och det kan vara svårt att se chatten till exempel. Därför rekommenderar vi att du är med på mötet via dator om du har den möjligheten.

När det är dags för mötet ansluter du genom att klicka på den här länken.

Välkommen!

 

Mer information

Planarkitekt
Annika Holma
Uppdaterad: