Nya parkeringsplatser på Torgny Segerstedts allé

Kommunen har idag börjat ställa i ordning parkeringsplatser på Torgny Segerstedts allé. Arbetet beräknas vara klart nu i veckan.

Under arbetet sätter kommunen upp avstängningar för att skydda trafikanterna på trottoaren. Det kommer även upp parkeringskyltar för att markera parkeringen.

När arbetet på Torgny Segerstedts allé är klart kommer vi utföra samma åtgärder på Rosendalsvägen. Då kommer vi tillfälligt stänga av parkeringen och hänvisa till parkeringarna på Torgny Segerstedts allé. Arbetet beräknas ta 4–5 dagar innan nya parkeringar och parkeringsskyltar är uppsatta på Rosendalvägen.

Fler planerade parkeringar

Kommunen har även påbörjat arbete med att bygga en tillfällig parkering norr om Uppsalahems bostäder. Ritningar är producerade och vi väntar nu på att ledningsägarna ska markera ut sina ledningar så att ingen infrastruktur blir skadad under arbetet. När ledningarna är utsatta så kommer vi påbörja grävarbetena. Arbetet beräknas ta 3–5 veckor beroende på hur djup tjälen gått och hur arbete fortskrider på grund av vintern.    

9 februari 2017