Kulturpunkten håller öppet 27–30 juni med anledning av skjutningen 23 juni

Kommunens verksamheter har öppet och den som behöver någon att prata med om midsommarhelgens händelse kan komma till oss. Kulturpunkten i Gottsunda centrum håller öppet tisdag 27 juni till fredag 30 juni klockan 12.00–18.00 som en mötesplats för samtal.

Det är en tragedi att enstaka individer kan skapa så stor skada. Vi känner med alla som bor i eller besöker Gottsunda och som nu är oroliga.

Alla Uppsalabor ska känna sig trygga oavsett var de bor. Kommunen samarbetar med polisen, fastighetsägare, civilsamhället och många andra aktörer för ett tryggt och säkert Uppsala.

I Gottsunda finns många aktörer och verksamheter som samverkar med varandra. Det märks i de verksamheter som finns här varje dag och i olika evenemang och aktiviteter. Tillsammans jobbar vi långsiktigt med att skapa en bra uppväxtmiljö och ett område som sjuder av aktivitet och trivsel.

Kommunens verksamheter finns för dig som behöver

Det är viktigt för oss att vara på plats i Gottsunda och hålla i gång våra verksamheter, våra invånare ska få den service och det stöd som de behöver.

Våra verksamheter har öppet och den som behöver någon att prata med om midsommarhelgens händelse kan komma till oss. Kulturpunkten i Gottsunda centrum håller öppet tisdag 27 juni till fredag 30 juni klockan 12.00–18.00 som en mötesplats för samtal.

27 juni 2023