Gottsundaområdet

Gottsunda centrum

Var med och utveckla framtidens Gottsunda och Valsätra

Gottsundaområdet som består av Gottsunda och Valsätra växte fram under 60- och 70-talen. Tiden går och behoven förändras. Nu utvecklar vi området för nya tider!

När Uppsala växer så att det knakar behöver vi tänka stort och Gottsunda är ett av våra fokusområden. En möjlig stadsnod, med goda förbindelser, blomstrande handel, kultur, service, sport och friluftsliv – mitt i Uppsalas expansiva Södra staden.

Aktuellt

 • Dans, teater och odling i Lina Sandells park

  På fredag den 16 juni 14.30–19.00 ordnas en rad spännande aktiviteter i Linda Sandells park i Gottsunda. Du kan titta på framträdande av Gottsunda Dans & Teater, delta i en odlingsworkshop och njut av ...
  13 juni 2017
 • Mycket på gång i Gottsundaområdet

  Beslut om planläggning av två detaljplaner, sammanställning av synpunkter om Lina Sandells park och filmpremiär. Det är mycket som händer i Gottsundaområdet just nu.
  8 juni 2017
 • Sammanställning från dialog 3 december

  Den 3 december förra året bjöd vi in boende i Gottsundaområdet till en dialog på Kulturpunkten. Runt 150 personer passade på att diskutera utvecklingen i området och träffa ansvariga politiker och tjänstepersoner. ...
  27 januari 2017
 • Välkommen på dialog 3 december

  Politiker och tjänstepersoner från kommunen kommer att finnas på dialogen för att diskutera, lyssna på dina åsikter och visa upp det pågående arbetet med planprogrammet.
  14 november 2016
Fler nyheter