Kom och ställ dina frågor om Södra Gunsta på lördag 10.00–12.00

På lördag 3 september är det ”öppet hus” på byggarbetsplatsen av den nya cirkulationsplatsen vid väg 282. Välkommen in bakom kulisserna där du får se grävmaskinerna på nära håll och ställa dina frågor om utbyggnaden av vägarna och bostadsområdet.

Uppsala kommun planerar för cirka 1 500 nya bostäder i Södra Gunsta. Trafikverket bygger därför en cirkulationsplats för att ansluta det nya bostadsområdet till vägen. I projektet ingår också att ersätta den befintliga gång- och cykeltunneln med en ny och att bygga nya busshållplatser.

Välkommen att besöka Trafikverkets byggarbetsplats! Du får möjlighet att komma in på området, se dig omkring, ställa frågor och prata om planerna för området. På plats kan du träffa representanter från Trafikverket, Sweco och Veidekke och Uppsala kommun.

Vi bjuder på kaffe, saft och bullar. Ingen föranmälan krävs. Kom gärna till fots eftersom det saknas parkering och tänk på att välja skor som klarar ojämnt underlag. Du som är yngre än 12 år är välkommen i vuxens sällskap.

Vi ses lördag 3 september klockan 10.00–12.00 vid byggarbetsplatsen vid Broby hage.

30 augusti 2022