Nya bostadsrätter till våren 2022

Södra Gunsta fortsätter att byggas ut av BoKlok. I vår startar försäljningen av 32 lägenheter. Alla som anmäler intresse på BoKloks hemsida ges möjlighet att vara med i en livesänd turordningsdragning. Dragningen bestämmer i vilken ordning man får välja sin nya bostad, och utesluter därmed budgivning.

Med anledning av coronavirus har BoKlok valt att göra delar av köpprocessen onlinebaserad. Det betyder att alla som lämnar intresse för projektet på BoKloks hemsida, kommer att få möjlighet att anmäla sig till deltagande vid turordningsdragningen. Dragningen sker sedan via en livesändning på webben, och kunder får då välja den BoKlok-bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats.

Lägenheterna kommer att ha ett, två, tre och fyra rum. Inflyttning i de nya lägenheterna är planerad till våren 2022. De byggs som bostadsrätter men boendekostnaden är ännu inte framräknad. Husens tak att kommer att utrustas med solceller, det kommer att ge ett ordentligt energitillskott – tillräckligt för att driva husens ventilation, belysning och delar av den gemensamma uppvärmningen.

Det nya kvarteret i Gunsta kommer att kallas BoKlok Skrindan och ligger i anknytning till de tidigare tre etapperna med lägenheter och parhus. I närområdet kring det nya kvarteret, finns både förskola, närbutik, plantskola och en restaurang. Närheten till Uppsala gör att man enkelt tar sig dit antingen med bil, kollektivtrafik eller cykel.

Läs mer om BoKlok Skrindan 

2 februari 2021